Een reactie plaatsen

Je ziet het niet vanzelf masterclass…de Try out

De try out gaat door, inschrijven niet meer mogelijk.

U bent een manager die al de nodige ervaring heeft opgedaan bij het doorvoeren van veranderingen. U weet hoe het eigenlijk ‘heurt’, en zo doet u dat ook. En tóch gaat het anders dan u voor ogen had. Waar ligt dat nu aan?  De masterclass ‘Je ziet het niet vanzelf’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Marc Dortu en laat u in een dag kennismaken met de mogelijke antwoorden op deze vraag.  Door speelse oefeningen met koppelingen naar de eigen praktijksituatie worden complexe vraagstukken opgedeeld in behapbare en heldere onderdelen.

Deze  masterclass is het resultaat van een  unieke samenwerking tussen  Brigitte Beeking (Horses Know Grammar)  en Marc Dortu (Convergent). Op 2 april  2014 willen wij onze masterclass graag aan de praktijktest onderwerpen. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze try-out. Het kost u € 50  voor de locatie en de lunch en uw oprechte mening aan het einde van de dag.

Doelgroep:

Deze masterclass is afgestemd op projectleiders, projectleden, leidinggevenden en  operationeel managers met een specifieke uitvoerende rol binnen een verandertraject. U kunt deelnemen ongeacht de fase waarin de verandering zich bevindt. De masterclass is zowel zinvol aan de vooravond van een verandertraject als bij reeds gestarte trajecten. Tijdens deze trainingsdag gaan wij in op uw persoonlijke succesfactoren bij een veranderingsproces.

 Na af­loop van deze ééndaag­se masterclass:

  • Krijgt u een beeld van de mechanismes die onbewust een rol spelen bij verandertrajecten
  • Krijgt u inzicht in mogelijke eigen blinde vlekken bij het doorvoeren van veranderingen
  • Heeft u concrete handvatten om hier effectief mee om te gaan

Doel van de masterclass is om op luchtige en toegankelijke wijze inzicht geven in de eigen blinde vlekken bij het doorvoeren van veranderingen. Door deze training bent u zich meer bewust van uzelf als kritische succesfactor en vergroot u de kans van slagen bij een veranderingstraject.

Ochtendprogramma

De training start met een gedegen kennismaking in de vorm van een toelichting van de eigen leervraag over verandertrajecten. In het ochtendprogramma laten wij zien hoe verandering werkt ….. en  hoe niet. Met behulp van een korte simulatieoefening krijgt u meer inzicht in onze menselijke onhebbelijkheden die het doorvoeren van verandering soms flink in de weg kunnen zitten. Hierbij gaan wij  een gedegen koppeling met de theorie niet uit de weg en krijgt u de gelegenheid uw eigen casus en leervraag aan te scherpen.

Middagprogramma

Na de lunch krijgt u een toelichting op de negen blinde vlekken die bij verandertrajecten optreden en erg belemmerend kunnen werken.  Samen met uw groepsgenoten gaat u op zoek naar uw eigen mogelijke handvatten om met deze vlekken om te gaan. Aan het einde van de middag presenteert u uw persoonlijke plan aan uw groepsgenoten.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: