Een reactie plaatsen

Ontdek je vlekje community

Elke leidinggevende krijgt het team waar hij op aanstuurt

Onbewust bepalen leidinggevenden elke dag de sfeer binnen hun team: Hoe strak moeten medewerkers zich aan deadlines houden, hoe vrij zijn ze in de keuze van mensen om mee samen te werken, hoeveel ruimte is er om terug te komen op eerder gemaakte beslissingen?

Degenen die de Masterclass ‘Je ziet het niet vanzelf’ gevolgd hebben, hebben inmiddels iets meer zicht kunnen krijgen op de blinde vlekken in hun leiderschap. Toch kunnen wij ons voorstellen dat je als leidinggevende niet bij elke situatie checkt of je wel voldoende met alles rekening hebt gehouden. Het is ook wat onpraktisch om dat bij alle beslissingen te doen. Minstens net zo onpraktisch is het om dit nooit te doen.

Ontdek je vlekje community

Inmiddels hebben wij een aantal masterclasses mogen geven en het wordt steeds leuker. Naast dat wij onze eigen ervaringen willen inbrengen, is het ook interessant om van jullie ervaringen te leren. Wij willen dan ook buiten de masterclass om een plek bieden waar de deelnemers ervaringen kunnen delen die ze op doen bij het zicht krijgen op hun blinde vlekken.  Een ontdek-je-vlekje community.

Ons vlekje?

Enige tijd geleden hebben wij op Linked-in een groep aangemaakt.  Nu is het tijd om van deze groep een community te maken en dat is voor  ons nog onbetreden terrein. Dus vandaar de volgende vragen aan jullie:

  • Wie heeft ervaring in het opzetten van een community en wil ons daarbij helpen?
  • Welke onderwerpen verdienen volgens jou aandacht in deze community en welke vooral niet?
  • Wat verwacht je van de beheerders (Marc en mij) van de community en wat moeten wij vooral laten?

Wij zijn benieuwd naar jullie antwoorden.  Dat kan door te reageren op dit blog, onder in dit scherm of in de groep op linkedin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: