Een reactie plaatsen

Jaar- werkplannen

Het is die tijd van het jaar. Ergens heeft u voor de financiële afdeling uw jaarplan en begroting gemaakt. En nu is het tijd voor de nieuwe. Natuurlijk haalt u dan even het stof van die van vorig jaar. Een papieren exercitie die u eigenlijk alleen van het werk houdt. Of kunnen die werkplannen daadwerkelijk helpen met het richting geven en sturen van uw afdeling?

Het doel van deze workshop is om de leidinggevende, samen met zijn/haar medewerkers het jaarplan/werkplan te laten maken. Waarbij vooral de medewerkers zelf aan de slag gaan met de puzzel onderhanden werk, de uitdagingen voor het komende jaar en beschikbare capaciteit. Met behulp van de Management Drives profielen, kijken we niet alleen naar het werk dat moet gebeuren, maar ook naar welke aanpak en taakverdeling het beste past bij de leden van het team. Zodat het jaarplan niet alleen op papier aansluit bij de doelstellingen van de organisatie, maar ook in de praktijk bij de degenen die het werk moeten doen.

Afhankelijk van het aantal deelnemers varieert deze workshop tussen de twee en vier dagdelen. Er kan ook voor gekozen worden om de drijfveerprofielen individueel terug te koppelen, buiten de workshop om. De workshop levert op:

  • Inzicht in de te verwachten werkzaamheden in de aankomende periode
  • Inzicht in de bij de teamleden best passende taakverdeling
  • Input voor het jaarplan

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: