Een reactie plaatsen

Masterclass Je ziet het niet vanzelf, 15oktober 2015

U bent een manager die al de nodige ervaring heeft opgedaan bij het doorvoeren van veranderingen. U weet hoe het eigenlijk ‘heurt’, en zo doet u dat ook. En tóch gaat het anders dan u voor ogen had. Waar ligt dat nu aan?  De masterclass ‘Je ziet het niet vanzelf’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Marc Dortu en laat u in een dag kennismaken met de mogelijke antwoorden op deze vraag.  Door speelse oefeningen met koppelingen naar de eigen praktijksituatie worden complexe vraagstukken opgedeeld in behapbare en heldere onderdelen.

Deze  masterclass is het resultaat van een samenwerking tussen Marc Dortu (Convergent) en Brigitte Beeking (Horses Know Grammar).

Doelgroep: Deze masterclass is afgestemd op projectleiders, projectleden, leidinggevenden en operationeel managers met een specifieke uitvoerende rol binnen een verandertraject. U kunt deelnemen ongeacht de fase waarin de verandering zich bevindt. De masterclass is zowel zinvol aan de vooravond van een verandertraject als bij reeds gestarte trajecten. Tijdens deze trainingsdag gaan wij in op uw persoonlijke succesfactoren bij een veranderingsproces.

 Na af­loop van deze ééndaag­se masterclass:

  • Krijgt u een beeld van de mechanismes die onbewust een rol spelen bij verandertrajecten
  • Krijgt u inzicht in mogelijke blinde vlekken bij het doorvoeren van veranderingen

Doel van de masterclass is om op luchtige en toegankelijke wijze inzicht geven in de blinde vlekken bij het doorvoeren van veranderingen. Door deze Masterclass bent u zich meer bewust van uzelf als kritische succesfactor en vergroot u de kans van slagen bij een veranderingstraject.

Ochtendprogramma:  In het ochtendprogramma laten wij zien hoe verandering werkt ….. en  hoe niet. Met behulp van een korte simulatieoefening krijgt u meer inzicht in onze menselijke onhebbelijkheden die het doorvoeren van verandering soms flink in de weg kunnen zitten. Hierbij gaan wij  een gedegen koppeling met de theorie niet uit de weg.

Middagprogramma:  Na de lunch krijgt u een toelichting op de negen blinde vlekken die bij verandertrajecten optreden en erg belemmerend kunnen werken.

 

Wat deelnemers zeggen over deze masterclass:

‘Inhoud en praktijk passen super bij elkaar. Zeer prettig deze manier’

‘Vond het een verrassende manier van complexe theorie weergeven’

‘Goed om hier meer over te horen. Duidelijk en herkenbaar’

‘Marc vertelt met veel vuur, boeiend spreker. Brigitte vult goed aan, en zorgt dat er geen punten vergeten worden’.

 

Interesse? Meld u aan via onderstaand contactformulier.  Bij een deelname  van 8 mensen laten wij de masterclass doorgaan.   Volg de ontwikkelingen op Twitter en Linkedin met #jzhnv

Wanneer:  Op 15 oktober 2015

Waar:  Delflandhoeve in  Delft 

Kosten: € 475,– p.p. inclusief Boek ‘Je ziet het niet vanzelf’
inclusief lunch, excl. BTW
Hoe inschrijven: kan door hier onder uw gegevens in te vullen en verzenden.
Klik om de  Inschrijvings- en betalingsvoorwaarden  te lezen.
 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: